Lees, leer en informeer

Net als dat je je als aanstaande ouders inleest of zelfs misschien cursussen volgt om je voor te bereiden op de baby, zo zouden aanstaande pupkopers zich ook moeten voorbereiden op een pup. Zelfs als je al jaren honden hebt gehad. Net als dat moderne opvoedmethoden voor kinderen veranderen zo zijn ook de inzichten en methoden veranderd op kynologisch gebied.


Via onze Facebook site delen we regelmatig artikelen over opvoeding, training en andere belangrijke tips. Facebook is allang niet meer het medium om te delen wat je gisteren gegeten hebt, maar een plek om je interesses te volgen of je aan te sluiten bij groepen over een gedeelde hobby om b.v. tips te delen. Zo is er b.v. ook een Kooiker-pup groep speciaal om opvoedkundige vragen te stellen.


https://facebook.com/lilasbelletjes/


Als fokker vindt ik het zeer belangrijk dat een potentiële pupkoper zich interesseerd en openstelt voor moderne positieve trainingsmethoden. Wij besteden enorm veel liefde aan ons nest, geven ze de beste zorg en zorgen ervoor dat de pups met een goed gevuld rugzakje vol moderne socialisatie en habituatie trainingen naar hun blije eigenaren gaan. Dan wil je ook dat de nieuwe eigenaren op hun beurt die trend voortzetten en zich inzetten om de pup tot stabiele hond te vormen.


Book tip: https://www.bol.com/nl/p/hondenleven-lang-fysiek-mentaal-in-balans-1-elke-pup-goede-start/ (momenteel in herdruk - wel beperkt via ander sites te koop of regelmatig op Marktplaats)


Site met goede informatieve artikelen:

https://www.doggo.nl/artikelen/


Foto: Maisy (11mnd)


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven